Konu: Facebook Yazıları ve Sözleri (Komik, Kapak, Anlamlı, Aşk, Damar...) Ptsi Ara. 05, 2011 6:27 am
Facebook duvar yazıları ve yazılacak sözler
Hakkında Ben buyum: - Her erkeği koluma takacak kadar aciz, her önüme gelenle kardeş olacak kadar kolpa değilim. - Affetmek huyum değil, geri dönmek tarzım değil
Bana karşı: - Herkes haddini ve yerini bilsin ..!
Sakın ha: - Bana imkansızı anlatmayın, ben imkansızıda gördüm - Bana ulaşmak için uğraşma, zirve tek kişiliktir
Unutma: - 2 dk. salak ayağına yatarım, ömür boyu aptalım olursun - Benim olan benimledir, başkasında gördüysen, vazgeçmişimdir - Beni sevmek yürek ister.. Su içmeye benzemez, asit içmek gibidir. Yakar adamı, iliklerine işler
Kural böyle: - Sahipsiz kalıp, tutuşunca etekler; sahibine döner, tüm köpekler - Ne yaparsın arkadaş hayat kahpe ! Herkes sahte, insanlar takmış bir maske; gülümse Allah, gülümse ..
Hey siz - Arkamdan konuşup, beste yapacağına; yüzüme konuş düet yapalım - Umursamaz tavrımın, hastası olun
Deneyin: - 5 dk. delikanlı olun, ömür boyu yavşak kalın. Ama 5 dk. da olsa, delikanlılığı bi tadın
Sorarım size: - Yaşarken temiz kalsaydık, ölürken yıkanır mıydık ?
Ruhumdan gelen ses: - Öyle içten ki, öyle yüreğimin derininde ki yeri ! Çıkarı yok, çıkası yok; çıkarasım yok İçimde yılgın rüzgarların ayak sesleri Sende daha yeni yeni kavak yelleri...
Facebook Yazıları ve Sözleri (Komik, Kapak, Anlamlı, Aşk, Damar...)